DFMcentraal.nl

Inloggen of inschrijven

Oproep: lever mondkapjes in bij uw huisarts!

Door het Corona-virus is er dringend behoefte aan mondkapjes bij de huisartsenpraktijken. Ze zijn bijna niet meer te krijgen, maar wel hard nodig om de zorg te kunnen leveren. Veel mensen hebben thuis nog mondkapjes liggen, bijv. in de garage of schuur. Daarom deze oproep:

Heeft u thuis nog mondkapjes liggen? Lever ze in bij uw huisartsenpraktijk!

Het gaat bij voorkeur om mondkapjes met de code FFP2 (bijvoorbeeld van de bouwmarkt), maar ook andere mondkapjes zijn welkom. Of u nog 1 of 20 stuks heeft, maakt niet uit: alles is welkom, we zijn er enorm mee geholpen!

U kunt de mondkapjes verpakt in een plastic zak, voorzien van uw naam en telefoonnummer, naar de praktijk brengen. Als we ze niet gebruiken, kunnen we ze later aan u teruggeven. 

Wel graag even bellen voordat u langs komt, want de praktijkdeuren zijn vanwege het Corona-virus gesloten. De assistente kan de mondkapjes dan van u aannemen.

Bedankt voor uw hulp!

De huisartsen van Lemmer en Echtenerbrug

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.