Privacy


Om jou en je buurtgenoten een zo goed mogelijke service te bieden vragen wij je om jezelf op deze website persoonlijk te laten zien. Waarom doen we dit en wat gebeurt er vervolgens met je gegevens? Hieronder vertellen we dit. Heb je nog vragen? Dan kun je ons mailen via info@dfmcentraal.nl

Veiligheid en vertrouwdheid op DFMcentraal

Op DFMcentraal kun je heel veel bekijken zonder jezelf aan te melden. Wil je echter informatie toevoegen, zoals bijvoorbeeld een agenda-item of een reactie op een bericht, dan vragen we je om een account aan te maken en om je persoonlijk profiel te vullen. Zo borgen we al een heel stuk de veiligheid en vertrouwdheid op deze website. Het doel van DFMcentraal is om met elkaar als buurtbewoners een nog leukere, gezelliger en betere buurt te krijgen. Om beter te weten wat er allemaal in je buurt gebeurt; wie er nog meer wonen en hoe je elkaar af en toe met kleine dingen kunt helpen. Een goede buur is heel wat waard!

Soms is meer informatie nodig.

Om elkaar te helpen is het handig om te weten wie er nog meer in je buurt wonen, wat voor mensen dat zijn en waarmee je elkaar dan kunt helpen. Hiertoe heb je wat meer informatie nodig. Deze informatie vind je voor een deel op DFMcentraal. Hoe completer en beter de informatie is, hoe beter je elkaar kunt helpen. Daarom vragen we je op deze website wat meer over jezelf te vertellen, onder andere hoe je heet, wat je interesses zijn en waar je woont. Je adres en ook je e-mailadres. Wat je invult bij je profiel is niet zichtbaar op de site voor anderen.
Het e-mailadres dat je bij je profiel invult is niet zichtbaar voor anderen op de site, maar uitsluitend in de mail waarmee je ergens op reageert / een andere inwoner via de site een bericht stuurt.

Overige gegevens in je profiel

In je profiel kun je heel veel informatie kwijt. Bijvoorbeeld een foto van jezelf, achtergrondinformatie, voor welke organisaties in de wijk jij actief bent. Deze informatie laten we zien als mensen op jouw naam klikken.  Wil je niet dat je profiel zichtbaar is voor anderen? Zet dan het vinkje uit achter 'maak mij zichtbaar voor de buurt'.

E-mailadres

Je e-mailadres gebruiken we om je een nieuw wachtwoord te sturen als je dat kwijt bent. En als je aangeeft dat je de wekelijkse Buurtmail graag ontvangt, sturen we deze naar dit e-mailadres. Verder gebruiken we je e-mailadres bij het plaatsen van een aanbod op de marktplaats of bij het aanbieden van hulp op het prikbord. Geïnteresseerden kunnen jou dan benaderen. 

Tip: gebruik naast je persoonlijke e-mailadres een apart e-mailadres waarmee je jezelf registreert op allerlei publieke websites.

Postcode en huisnummer

Met je postcode en huisnummer kunnen we je via DFMcentraal beter informeren over wat er bij jou in de buurt gebeurt of gaat gebeuren. Dat zie je op de site onder de buurtradar ´Bij jou in de buurt` en in de wekelijkse buurtmail.

Tenslotte

Het kan natuurlijk zijn dat je geen enkele informatie over jezelf op deze website wilt plaatsen. Dat respecteren we. In dat geval adviseren we je om je niet te registreren op “DFMcentraal.nl”. Je kunt dan nog wel informatie raadplegen, maar je kunt geen gegevens toevoegen. Maar we hopen natuurlijk dat je net zoals heel veel andere buurtbewoners met ons meedoet. Het doel van deze website is tenslotte om met elkaar als buurtbewoners een nog leukere, gezellige en betere buurt te krijgen!