DFMcentraal.nl

Inloggen of inschrijven

Vrijwilligers gezocht bij De Ferfanger regio Balk en Lemmer

10 februari 2020


De Ferfanger helpt mantelzorgers een moment voor zichzelf te organiseren.  

Mantelzorgers zijn mensen die zich elke dag inzetten voor een familielid of partner met een ziekte of een beperking. Dit vergt heel veel tijd en energie van de mantelzorger. Door de inzet van een vrijwilliger van De Ferfanger kan de mantelzorger tijd nemen om bijvoorbeeld te sporten, een cursus te volgen, naar de kapper te gaan of vrienden te bezoeken. Zij kunnen zo de zorg voor hun naaste beter volhouden en zelf nieuwe energie opdoen. 

De vrijwilliger vervangt de mantelzorger op de afgesproken tijden. Dit kan incidenteel of structureel, 1 à 2 dagdelen per week. Deze vrijwilliger doet zijn of haar werk op maat en sluit aan bij de behoefte van de mantelzorger. Hoe lang het contact duurt bepalen de mantelzorger en de vrijwilliger samen. 

Wilt u aan de slag als vrijwilliger bij De Ferfanger? 

Wij bieden:

• Een persoonlijke koppeling tussen vrijwilliger en mantelzorger, waarbij ieders behoeften en wensen op elkaar afgestemd worden;

• Onkostenvergoeding op km-basis.

 Wij verwachten van u dat u bereid bent een Verklaring Omtrent Gedrag aan te vragen (onkosten worden vergoed). 

Voor meer informatie over deze vacature kunt u contact opnemen:
Sociaal Werk De Kear, Elvera Jansen, ,
 tel: 06-36356619.

Deel dit bericht!
Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.