DFMcentraal.nl

Inloggen of inschrijven

Vraagbaak en coach voor welbevinden en welzijn van jouzelf en je huisdier.

25 maart 2020

  • Hulpaanbod, 8 uur per week
  • Maandag, Dinsdag, Woensdag, Donderdag, Vrijdag
  • Nog 47 dagen om te reageren
  • Thema: #CoronaHulp, Hobby en Vrije Tijd, Hulpverlening, Maatjes, Natuur, Milieu en Dieren, Zorg en Welzijn

Huisdieren: Je kunt mij alles vragen over jouw huisdier; ik heb 20 jaar als dierenarts gezelschapsdieren gewerkt. 

Jouw fysieke en mentale vraagstukken:  Je kunt het met mij hebben over jouw persoonlijke-en zakelijke (on)welbevinden vanuit mijn professie als coach. Als je vastloopt in je eigen gedachten of je eigen hardnekkige gewoontes waar je van af wilt. Ik geloof erin dat eenieder alles in zich heeft om zijn/haar eigen leven te leiden, maar soms kun je daar niet bijkomen. En daar kan een coach jou bij helpen. En daarna ga je weer zelfstandig verder. Ik ben een coach waarmee je niet alleen maar pratend aan een tafel zit; we zullen creatief  en met je handen bezig zijn. Het liefst neem ik je mee naar buiten, in beweging en in verbinding met het grote geheel.

Tuinieren: ik heb zelf een moestuin gehad en weet dat je soms even extra handen mist als je bijvoorbeeld een tijd te weinig hebt bijgehouden of als je iets echt wilt veranderen.

Knutselen; tips en tricks en elkaar inspireren.Ik ben gek op klei. 

Deel dit bericht!
Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.