Midzomerfeest Harich zaterdag 10 juni

Activiteiten Harich

Details

Zaterdag 10 juni 2023 van 16:00 tot 23:59 uur
Afgelopen
Stinsenwei 11
Harich, Nederland

Het Midzomerfeest in Harich is HET feest dat je niet wilt missen! Deze dag heeft een programma met een scala aan activiteiten, waaronder om 16:00u de Highland games met sterkste man Wout Zijlstra, om 19:00u de battle of de keten en vanaf 21:00u een groots muziekspektakel wat duurt tot de late uurtjes. Kom samen met vrienden, familie, kennissen enz. enz. en geniet van de gezellig foute sfeer! Het belooft een fantastische dag en avond te worden! 

Hebben jullie je al opgegeven voor de Highland Games, nee?  Aanmelden kan nog!  Stuur je aanmelding naar .
Gooien met palen, slingeren met kegels en stoten met stenen. Maar ook voor de mindere krachtpatsers onder ons is er genoeg te doen. Al honderden jaren worden de Highland Games gespeeld door clans uit de hooglanden van Schotland. Deze atletische spellen zijn voor de échte mannen en vrouwen!  Samen met je vrienden, familie of collega’s doe je als groep mee aan de Highland Games in Harich onder leiding van sterkste man Wout Zijlstra. Tijdens de Highland Games is er ook een heuse demonstratie van Wout junior! 

Reacties

Over de organisator

Activiteiten Harich
Stichting Activiteiten ons gebouw zorgt belangeloos voor vele activiteiten in en om Harich, van aardappelactie tot muziekspektakel.... Lees meer