Details

Dinsdag 10 januari 2023 van 10:00 tot 11:30 uur
Afgelopen
Omloop 1, Sint Nicolaasga
Terugkerende activiteit
Elke 2 weken op dinsdag tot en met 7 februari 2023


Er is nog ruimte voor de UP! Gesprekken in Sint Nyk op dinsdag 10 en 24 januari en 7 februari.

Soms loop je in je eentje na te denken over van alles en nog wat. Dan kan het fijn zijn om eens met leeftijdsgenoten van gedachten te wisselen. Dat kan bij de UP! themagesprekken van Sociaal Werk De Kear in de De Fryske Marren.

In een ontspannen gesprekken hebben we het over belangrijke onderwerpen die ertoe doen als je ouder wordt. Centraal staan thema’s die normaal gesproken niet zo vaak aan de orde komen, zoals spijt, afscheid of familie. Het zijn geen ‘zware’ gesprekken, we hebben het er gewoon eens over.

Een luisterend oor aan tafel biedt herkenning, inspiratie en steun, zo merken wij. Dus kom gerust eens langs. Er is koffie en iets lekkers.

Deelname is gratis, maar meld u wel eerst even aan via de contactpersoon. Ook kunt u zelf kiezen of u meedoet aan één gesprek of de hele serie volgt.

“Over sommige dingen praat je niet zo snel. Vandaag heb ik gezien hoe fijn het kan zijn om dat wél te doen. Het is ook bijzonder om de verhalen van anderen te horen.” – Frans (70)

Komt u ook? Aanmelden kan via 0630295960 of  

Locatie; Unitas, Omloop 1, Sint Nicolaasga 

Tijd: 10.00 tot 11.30 uur.


Over de organisator

Buurtverbinders DFMcentraal
Wij zijn een groep inwoners van De Fryske Marren met zeer diverse achtergronden. Als 'buurtverbinders' zijn wij in maart 2019 gestart. O...... Lees meer